Vlašská jádra v hořké čokoládě 150 g
Skladem 1 kus
Ořechy v polevě od Salvia Paradise® jsou obalené maximální porcí luxusní čokolády a dodávány v elegantních, opakovaně uzavíratelných obalech. Takový sáček potěší každého.
Vlašské ořechy jsou plodem ořešáku královského přirozeně se vyskytujícího po celé České republice, ale i zbytku světa. Strom je oblíben zejména pro své plody – vlašské ořechy, ale i dřevo a stínivé vlastnosti.
Tabulka nutričních hodnot:
Nutriční hodnoty ve 100 g | |
Energetická hodnota | 2 411 kJ/580 kcal |
Bílkoviny | 6,8 g |
Tuky | 40 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 16 g |
Sacharidy | 45 g |
- z toho cukr | 39 g |
Vláknina | 6,3 g |
Sůl | 100 mg |
Výrobek může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu. Může obsahovat úlomky skořápek.
Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení.
Složení: Hořká čokoláda 78 % [cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), MLÉČNÝ TUK, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma], jádra VLAŠSKÝCH OŘECHŮ 21 %, lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová). Obsah kakaové sušiny v hořké čokoládě nejméně 38 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda také rostlinné tuky.
Skladování: Temné, suché místo při teplotě do 24 °C. Pečlivě uzavírejte.
**
Blog "FAJNovinky"
Návod k užívání tinktur od bylinkáře Pavla Kadaňky. Návod lze použít i pro dávkování tinktur, které vyrábějí jiní bylináři, například paní Jarmila Podhorná (Naděje) nebo MUDr. Zbynek Mlčoch