Loading...
Kanadská brusinka sušená mrazem - lyofilizovaná 60 g

Kanadská brusinka sušená mrazem - lyofilizovaná 60 g

ID:SPS1485m60

Skladem 10+ kusů.

228 Kč

Dopravy
Zásilkovna, převodem
Zásilkovna 79
Kurýr na adresu, převodem
Nejvýhodnější doručení na adresu 104
Platby
Bankovním příkazem ZDARMA
Na dobírku (příplatek 44 Kč)
Online platba (Kartou, Google Pay, Apple Pay) ZDARMA
Kanadská brusinka mrazem sušená je dobrým zdrojem vlákniny a vitaminu C, který přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Brusinky dále obsahují železo, vápník, hořčík nebo vitamin B6. ...

Kanadská brusinka mrazem sušená je dobrým zdrojem vlákniny a vitaminu C, který přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Brusinky dále obsahují železo, vápník, hořčík nebo vitamin B6. O dalších účincích kanadských brusinek se dozvíte ve volně dostupných publikacích.

Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.

Tabulka nutričních hodnot:

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota

1 202 kJ/287 kcal

Bílkoviny

2,7 g

Tuky

5,4 g

- z toho nasycené mastné kyseliny

0 g

Sacharidy

55,6 g

- z toho vláknina

25,3 g (101,2 %)*

- z toho cukr

30,3 g

Sodík

0,01 g

Hořčík

33 mg

Vápník

44 mg

Železo

1,65 mg

Vitamin B6

0,55 mg (39,29 %)*

Vitamin C

73,15 mg (91,44 %)*

*DDD – Doporučená denní dávka pro potravinové doplňky stravy

Obsažený vitamin B6 přispívá k normální syntéze cysteinu, energetickému metabolismu a metabolismu homocysteinu. Dále působí na činnost nervové soustavy, metabolismus bílkovin a glykogenu. Vitamin B6 dále přispívá k běžné psychické činnosti, tvorbě červených krvinek, k normální funkci imunitního systému, snižuje míru únavy a vyčerpání a má vliv na regulaci hormonální aktivity.

Složení: 100% kanadská brusinka, mrazem sušená, bez přísad a konzervačních látek.

Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.

**

228

Blog "FAJNovinky"

Jak užívat bylinné kapky (tinktury)

Návod k užívání tinktur od bylinkáře Pavla Kadaňky. Návod lze použít i pro dávkování tinktur, které vyrábějí jiní bylináři, například paní Jarmila Podhorná (Naděje) nebo MUDr. Zbynek Mlčoch

Jak užívat bylinné kapky (tinktury)?Následující návod pro užívání tinktur od námi...



Žádosti o radu pište do poradny
%contact_form%

FAJN Poradna
Potřebujete radu?
Napište do naší poradny