Červený rybíz sušený mrazem - lyofilizovaný 50 g
Skladem 10+ kusů
Aktuální doba vyřízení objednávky: 2 až 3 pracovní dny
×Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů Skladem 3 kusy Skladem 10+ kusůPodobné produkty...
Červený rybíz sušený mrazem - lyofilizovaný 50 g
Červený rybíz sušený mrazem - lyofilizovaný 200 g
Černý rybíz sušený mrazem - lyofilizovaný 40 g
Mrazem sušený červený rybíz má vysoký obsah vlákniny a je výborným zdrojem vitamínu C, který přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm.
Obsažené železo přispívá k normální tvorbě červených krvinek, hemoglobinu a přenosu kyslíku v těle. Železo má vliv na normální funkci imunitního systému, přispívá také ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněk.
Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.
Tabulka nutričních hodnot:
Nutriční hodnoty ve 100 g | |
Energetická hodnota | 1 055 kJ/252 kcal |
Bílkoviny | 6,3 g |
Tuky | 1,27 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,25 g |
Sacharidy | 52,49 g |
- z toho vláknina | 22,19 g (88,76 %)* |
- z toho cukr | 30,3 g |
Sodík | 0 g |
Hořčík | 58,5 mg (15,60 %)* |
Vápník | 148,5 mg (18,56 %)* |
Železo | 4,5 mg (32,14 %)* |
Thiamin | 0,18 mg (16,36 %)* |
Riboflavin | 0,225 mg (16,07 %)* |
Vitamin B6 | 0,315 mg (22,50 %)* |
Vitamin C | 184,5 mg (230,63 %)* |
* DDD – doporučená denní dávka pro potravinové doplňky stravy
Složení: 100% červený rybíz mrazem sušený bez přísad a konzervačních látek.
Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.
**
Návod k užívání tinktur od bylinkáře Pavla Kadaňky. Návod lze použít i pro dávkování tinktur, které vyrábějí jiní bylináři, například paní Jarmila Podhorná (Naděje) nebo MUDr. Zbynek Mlčoch