Loading...

Aktuální doba vyřízení objednávky: 2 až 3 pracovní dny

×
Červený rybíz sušený mrazem - lyofilizovaný 25 g

Červený rybíz sušený mrazem - lyofilizovaný 25 g

ID:SPS1483m25

Skladem 10+ kusů

68 Kč

Dopravy
PPL - Doručení na adresu, převodem
Doručení na adresu (PPL kurýr)   104  
Výdejní místo PPL, převodem 79 Kč
PPL ParcelShop  79 
Zásilkovna, převodem
Zásilkovna  79 
Platby
✍ Bankovním příkazem ZDARMA
⌨ Online platba (Kartou, Google Pay, Apple Pay) ZDARMA
Mrazem sušený červený rybíz má vysoký obsah vlákniny a je výborným zdrojem vitamínu C, který přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Obsažené železo přispívá k normální tvorbě červen...

Mrazem sušený červený rybíz má vysoký obsah vlákniny a je výborným zdrojem vitamínu C, který přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm.

Obsažené železo přispívá k normální tvorbě červených krvinek, hemoglobinu a přenosu kyslíku v těle. Železo má vliv na normální funkci imunitního systému, přispívá také ke snížení míry únavy a vyčerpání, podílí se na procesu dělení buněk.

Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.

Tabulka nutričních hodnot:

Nutriční hodnoty ve 100 g

Energetická hodnota

1 055 kJ/252 kcal

Bílkoviny

6,3 g

Tuky

1,27 g

- z toho nasycené mastné kyseliny

0,25 g

Sacharidy

52,49 g

- z toho vláknina

22,19 g (88,76 %)*

- z toho cukr

30,3 g

Sodík

0 g

Hořčík

58,5 mg (15,60 %)*

Vápník

148,5 mg (18,56 %)*

Železo

4,5 mg (32,14 %)*

Thiamin

0,18 mg (16,36 %)*

Riboflavin

0,225 mg (16,07 %)*

Vitamin B6

0,315 mg (22,50 %)*

Vitamin C

184,5 mg (230,63 %)*

* DDD – doporučená denní dávka pro potravinové doplňky stravy

Složení: 100% červený rybíz mrazem sušený bez přísad a konzervačních látek.

Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.

**

68

Blog "FAJNovinky"

Jak užívat bylinné kapky (tinktury)

Návod k užívání tinktur od bylinkáře Pavla Kadaňky. Návod lze použít i pro dávkování tinktur, které vyrábějí jiní bylináři, například paní Jarmila Podhorná (Naděje) nebo MUDr. Zbynek Mlčoch

Jak užívat bylinné kapky (tinktury)?Následující návod pro užívání tinktur od námi...



Žádosti o radu pište do poradny
%contact_form%

FAJN Poradna
Potřebujete radu?
Napište do naší poradny