Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované 25 g
Skladem 10+ kusů
Aktuální doba vyřízení objednávky: 2 až 3 pracovní dny
×Skladem 6 kusů
Skladem 10+ kusů Skladem 10+ kusů Skladem 10+ kusůPodobné produkty...
Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované 25 g
Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované 60 g
Broskve plátky sušené mrazem - lyofilizované 120 g
Mrazem sušené broskve mají vysoký obsah vlákniny, jsou zdrojem draslíku a vitamínu C. Draslík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, svalů a k udržení normálního krevního oběhu.
Vitamín C přispívá k přirozené tvorbě kolagenu – ten je důležitý pro normální funkci krevních cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže i zubů. Dále přispívá k normální psychické činnosti a funkci imunitního systému během intenzivního fyzického výkonu a po něm. Vitamín C zvyšuje vstřebávání železa.
Sušení mrazem (vakuové vymrazování) neboli lyofilizace je nejšetrnější způsob zpracování ovoce. Lyofilizované ovoce si zachovává až 90 % obsahových látek, vitamíny, vzhled, chuť i aroma čerstvého ovoce.
Tabulka nutričních hodnot:
Nutriční hodnoty ve 100 g | |
Energetická hodnota | 1 465 kJ/350 kcal |
Bílkoviny | 4,32 g |
Tuky | 1,44 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 90 g |
- z toho vláknina | 10 g |
- z toho cukr | 60 g |
Sodík | 0 g |
Draslík | 912 mg (45,60 %)* |
Vápník | 28,8 mg |
Železo | 1,44 mg |
Vitamin C | 31,68 mg (39,60 %)* |
* DDD – doporučená denní dávka pro potravinové doplňky stravy
Složení: 100% broskve – plátky mrazem sušené bez přísad a konzervačních látek.
Skladování: Uchovávejte při pokojové teplotě, zabraňte styku se vzdušnou vlhkostí. Pečlivě uzavírejte.
**
Návod k užívání tinktur od bylinkáře Pavla Kadaňky. Návod lze použít i pro dávkování tinktur, které vyrábějí jiní bylináři, například paní Jarmila Podhorná (Naděje) nebo MUDr. Zbynek Mlčoch