Loading...

Aktuální doba vyřízení objednávky: 2 až 3 pracovní dny

×
Milky Oolong 150 g

Milky Oolong 150 g

ID:SPS540m150

Skladem 10+ kusů

514 Kč

Dopravy
PPL - Doručení na adresu, převodem
Doručení na adresu (PPL kurýr)   104  
Výdejní místo PPL, převodem 79 Kč
PPL ParcelShop  79 
Zásilkovna, převodem
Zásilkovna  79 
Platby
✍ Bankovním příkazem ZDARMA
⌨ Online platba (Kartou, Google Pay, Apple Pay) ZDARMA
Milky oolong je výjimečný mléčný čaj z čínské provincie Fujian. Lístky se nechávají zavadat v mléčné páře, jsou několikanásobně máčeny v mléčné esenci a poté rolovány. Čaj tak získá nezaměnitelnou jemně mléčnou chuť. Aroma je nezapomenutelné, intenzivní, ...

Podobné produkty...


Milky oolong je výjimečný mléčný čaj z čínské provincie Fujian. Lístky se nechávají zavadat v mléčné páře, jsou několikanásobně máčeny v mléčné esenci a poté rolovány. Čaj tak získá nezaměnitelnou jemně mléčnou chuť. Aroma je nezapomenutelné, intenzivní, smetanové a lehce nasládlé. Nálev je barvy žlutozelené.

Čaj oolong je polofermentovaný čaj, který prošel částečnou oxidací. Lze říci, že se jedná o čaj, který zůstal na půli cesty mezi čajem černým a zeleným. Výhodou čajů oolong je skutečnost, že z obou typů čajů si ponechaly to nejlepší. Čaje typu oolong se vyznačují svojí sladkostí a složitostí struktury chuti.

Čajovník čínský působí jako antioxidant a podporuje fyzickou a mentální aktivitu. Pití čaje je vhodné pro udržení zdravého chrupu, podporuje stav kostí a kůže. Je doporučován při regulaci hmotnosti, je schopen normalizovat hladinu glukózy v krvi a metabolismus tuků. Podporuje normální zdraví srdce.

Doporučená příprava:
Jednu polévkovou lžíci (cca 6–7 g) čaje vložíme do konvičky a přelijeme 500 ml vody o teplotě 85 °C. Necháme louhovat 2–3 min. S každým dalším nálevem prodlužujte dobu louhování cca o 1–2 min. Tímto způsobem lze připravit 5–6 kvalitních nálevů.

Zákonné zařazení: Ochucený čaj

Složení: Pravý polofermentovaný čaj, mléčná esence.

**

514



Žádosti o radu pište do poradny
%contact_form%

FAJN Poradna
Potřebujete radu?
Napište do naší poradny