Loading...
Poslední kus na skladě
Piri Piri 1000 g

Piri Piri 1000 g

ID:SPS1623m1000

Skladem 1 kus.

692 Kč

Dopravy
Zásilkovna, převodem
Zásilkovna 79
Kurýr na adresu, převodem
Nejvýhodnější doručení na adresu 104
Platby
Bankovním příkazem ZDARMA
Na dobírku (příplatek 44 Kč)
Online platba (Kartou, Google Pay, Apple Pay) ZDARMA
Piri Piri je kořenicí přípravek, který se využívá v Mosambiku, Angole a různých částech Afriky. Jedná se o mírně ostré koření, které výborně dokresluje chuť různých druhů mas a omáček. Piri Piri má štiplavé a svěží aroma. Chuť samotné směsi je cítit po ch...



Podobné produkty...


Piri Piri je kořenicí přípravek, který se využívá v Mosambiku, Angole a různých částech Afriky. Jedná se o mírně ostré koření, které výborně dokresluje chuť různých druhů mas a omáček. Piri Piri má štiplavé a svěží aroma. Chuť samotné směsi je cítit po chilli papričkách – příjemně pikantní, celkově vyvážená. Neobsahuje sůl.

Složení: Cayenský pepř, paprika, česnek, cibule, kardamom, zázvor, oregano.

Použití:
Piri Piri se výborně hodí zejména do masových pokrmů. Doporučuje se především na grilovaná a rožněná masa či minutky, dále do mas mletých i k přípravě pečeného kuřete.

Maso Piri Piri

Na čtyři porce potřebujeme:

  • 1 kg masa (kuřecí, vepřové, hovězí),
  • 50 ml červeného vína,
  • 100 ml olivového oleje,
  • 3 polévkové lžíce Piri Piri,
  • sůl dle chuti.

Postup: Olivový olej, červené víno, koření Piri Piri a sůl smícháme a necháme pár minut odstát. Naporcované maso naložíme do připravené omáčky alespoň dvě hod. před rožněním či pečením v troubě. Při grilování pravidelně potíráme zbytkem omáčky. Maso Piri Piri podáváme se svěžím salátem nebo s křupavým bramborem a např. česnekovým dipem.

Skladování: Uchovávejte v suchu a pečlivě uzavírejte.

**

692



Žádosti o radu pište do poradny
%contact_form%

FAJN Poradna
Potřebujete radu?
Napište do naší poradny