Spirulina kapsle BIO 120 ks
Skladem 10+ kusů
100% BIO Spirulina z ostrova Hainan
Spirulina není řasa, jak bývá mnohde tvrzeno. Spirulina je vláknitá sinice, žijící v tropických jezerech Afriky, Asie a Jižní Ameriky. Dnes většina světové produkce na GREEN FOOD pochází z Japonska. Spirulina BIO společně s ostatními produkty green food patří mezi alkalizační potraviny.
Spirulinu používali jako zdroj potravy již dávní Aztékové, kteří ji sbírali z jezera Texcoco a následně ji konzumovali. Toto jídlo nazývali Tecuitlatl, což v překladu znamená výkaly kamene. I přes tento úsměvný název donedávna probíhaly experimenty, jež měly za cíl nakrmit spirulinou třetí země světa a utišit hladomor. Bohužel tomu brání velmi drahý způsob pěstování spiruliny.
Pro hodnotnou BIO spirulinu je nutné enormní množství světla. Kvalitní BIO spirulinu poznáme podle velmi tmavé barvy – tedy přebytku chlorofylu!
Spirulina BIO je známá jako účinný antioxidant. Antioxidanty jsou látky, které neutralizují volné radikály v těle, snižují jejich počet a napomáhají předcházet jejich vzniku. Dále spirulina podporuje přirozenou obranyschopnost organismu. Je vhodné ji užívat při redukčních dietách, jelikož má schopnost řídit naši hmotnost i apetit. Pomůže nám hubnout a mít váhu pod kontrolou. Zároveň nebudeme hubnout důležitou svalovou hmotu, kterou nám pomůže naopak udržet. Jedním z častých problémů populace bývá vysoká hladina cukru v krvi, tu nám spirulina udržuje ve správné normální hladině. Obohaťte svůj jídelníček o tuto jedinečnou potravinu přinášející vitalitu. S nadsázkou můžeme říci, že vám opět navrátí mládí.
Složení: 100% Arthrospira platensis BIO 400 mg/tobolka, HPMC
Doporučené dávkování: Užíváme 4 tobolky 2× denně, 20 min. před jídlem.
Upozornění: Neslouží jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládejte na bezpečném místě mimo dosah dětí. Skladujte v temnu a suchu.
Doplněk stravy
FAQ:
Kolik obsahuje spirulina fykocianinu?
Obsah fykocyaninu je 12,8 %.
**
Blog "FAJNovinky"
Návod k užívání tinktur od bylinkáře Pavla Kadaňky. Návod lze použít i pro dávkování tinktur, které vyrábějí jiní bylináři, například paní Jarmila Podhorná (Naděje) nebo MUDr. Zbynek Mlčoch