Morinda officinalis - Ba Ji Tian kořeny 50 g
Skladem 10+ kusů
Aktuální doba vyřízení objednávky: 1 až 2 pracovní dny
×Skladem 1 kus
Morinda officinalis pochází z Malajsie a Austrálie, ačkoliv největšího rozsahu použití se dočkala v Číně, Indii a v jiných částech Asie.
Užívání morindy se zdá být velmi bezpečné. Nápoj vyrobený z kořene morindy má pikantní nasládlou chuť.
Ustanovení nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006, o výživových a zdravotních tvrzeních, nám nedovoluje informovat vás o účincích této rostliny na váš organismus. Informace o působení si prosím dohledejte ve volně dostupných zdrojích nebo v herbáři.
Tradiční užití: Krátce opláchneme 5–10 g kořene Ba Ti Jian proudem studené vody a dáme na 15 min. vařit do 300 ml vody. Poté necháme vychladnout na 60 stupňů, přecedíme a podáváme 1× denně. Díky zajímavé chuti lze kořen žvýkat i samostatně.
Surovina pro přípravu bylinného čaje – nálevu
**
Návod k užívání tinktur od bylinkáře Pavla Kadaňky. Návod lze použít i pro dávkování tinktur, které vyrábějí jiní bylináři, například paní Jarmila Podhorná (Naděje) nebo MUDr. Zbynek Mlčoch