Adžika 100 g
Skladem 10+ kusů
Aktuální doba vyřízení objednávky: 1 až 2 pracovní dny
×Při grilování je koření možná stejně důležité jako základní surovina na grilu. Ať je to kuřecí maso, vepřové maso, hovězí steak nebo ryba. Správný výběr grilovacího koření a marinád je zásadní pro úspěšnou „grilovačku“.
Při výběru vhodného koření začínáme s výběrem základní suroviny a přípravy před grilováním.
Bylinkové a paprikové grilovací koření je ideální rozmíchat v marinádě a maso nechat alespoň hodnu naložené. Paprika i bylinky se rychle připalují, proto je potřeba je namočit, aby nespálili ihned při kontaktu s grilem.
Pepřové grilovací koření (Pepřové koření, Steak Panama, Citronový pepř…) můžeme použít i přímo na grilované maso, protože snese i vysokou teplotu. Typický příklad jsou steaky z hovězího masa. Maso můžeme posypat až po „zatažení“ na grilu a nemusíme se bát, že nám koření zhořkne.
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 3 kusy
Skladem 5 kusů
Skladem 2 kusy
Skladem 1 kus
Skladem 10+ kusů
Skladem 2 kusy
Skladem 5 kusů