Kozinec blanitý AF tinktura 50 ml
Skladem 10+ kusů
Aktuální doba vyřízení objednávky: 2 až 3 pracovní dny
×Tradiční a současně šetrný způsob zpracování bylin je jejich macerace v alkoholu.
Rostliny nebo jejich části jsou nakládány do lihu, v němž se z nich uvolňují aktivní látky. Pokud se však někdo vyhýbá příjmu etanolu, musí hledat alternativu jinde. Proto přicházíme s novými bezlihovými tinkturami od prověřených českých výrobců. Jako bonus jsou tinktury s glycerolem příjemně nasládlé, takže chutnají dětem.
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Skladem 10+ kusů
Rozhovor s největším českým bylinkářem
Nemáte-li pádný důvod pro to, abyste neužívali alkohol ani v malém množství, v jakém je obsažený v lihových bylinných tinktur, tak alkoholová tinktura je ta nejúčinnější forma užití bylinek (jak se nyní musí z rozhodnutí EU psát “doplňků stravy”)
Návod k užívání tinktur od bylinkáře Pavla Kadaňky. Návod lze použít i pro dávkování tinktur, které vyrábějí jiní bylináři, například paní Jarmila Podhorná (Naděje) nebo MUDr. Zbynek Mlčoch
Tinktury Duše rostlin, Bylinkářovo tajemství, Pavlovy kapky a směsi.Co tato označení znamenají a jaký je mezi nimi rozdíl?